Ja tenim guanyador de la 9a Gran Final!

Ja tenim guanyador de la 9a Gran Final!

El jove es va imposar als altres disset contrincants en una final plena d’emoció en què es va proclamar vencedor després de superar diverses tandes de lletreig. El moment de la victòria va arribar, concretament, després de lletrejar correctament la paraula insubmergibilitat. Ara fa dos anys, una alumna del mateix centre escolar es va endur el triomf i ja en són tres en què els estudiants gironins s’imposen en la final.

Foment de l’ús del català

La final, produïda per La Xarxa, s’ha celebrat al Teatre de la Passió d’Esparreguera, al Baix Llobregat, en una gala conduïda per Joan Dausà que ha tingut l’assistència d’un miler de persones, entre estudiants i professors. Pica Lletres és una proposta pedagògica que, a partir de diferents proves i jocs, pretén millorar les aptituds lingüístiques dels joves. Al llarg de tot el curs, el concurs ha mobilitzat 12.000 alumnes de més de 200 centres educatius catalans.

El projecte, a més, ha tingut la col·laboració d’una vintena de locals, encarregades de la gravació i emissió de les diferents fases eliminatòries territorials. Enhorabona, Arnau!

IMG_5730
IMG_5711
IMG_5715